Bruska na nehty PROFI 35000

Kód: 34638
3 561,64 Kč –38 %
61607A2fLmL. AC SL1000
3 561,64 Kč –38 % 2 191,78 Kč
Skladem

Multifunkční elektrická fréza na nehty je skvělým nástrojem pro úpravu nehtů doma nebo v salonu. Nabízí širokou škálu funkcí pro dokonalou manikúru a péči o nehty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

**Popis:**
Multifunkční elektrická fréza na nehty je skvělým nástrojem pro úpravu nehtů doma nebo v salonu. Nabízí širokou škálu funkcí pro dokonalou manikúru a péči o nehty.

**Vlastnosti:**
1. **Univerzální Použití:** Tato fréza umožňuje dávkování, broušení, ostření, broušení, leštění nehtů, odstraňování gelových nehtů, umělých nebo přirozených nehtů a dokonce i odstraňování kutikuly.

2. **Režimy Ovládání:** S funkcí pedálu můžete volit mezi manuálním ovládáním nebo ovládáním pomocí pedálu, což zvyšuje pohodlí používání.

3. **Kompletní Sada:**
- Hlavní stroj
- Držák na pero
- Nožní pedál
- 2 brusné pásy
- 4 různé kovové vrtací hlavy pro broušení, řezání, vyřezávání a leštění

4. **Ergonomický Držák:** Ergonomický design držadla umožňuje snadný a stabilní úchop a pohyb jak hodinovým směrem, tak proti hodinovému směru. Ideální pro leváky i praváky.

5. **Nízký Hlučnostní a Nízkoteplotní Design:** Fréza pracuje tichým a nízkoteplotním způsobem, s rychlostí až 35000 ot./min. S možností regulace rychlosti můžete snadno nastavit optimální rychlost podle potřeby.

6. **Jednoduché Ovládání:** Systém twist-lock usnadňuje výměnu vrtacích hlav. Tato fréza nabízí rychlý a efektivní způsob odstraňování nehtů.

**Ideální Pro:**
- Domácí použití pro osobní manikúru.
- Profesionální salonní použití pro dokonalou péči o nehty.

Přineste si profesionální péči o nehty přímo do vašeho domova nebo salonu s touto multifunkční elektrickou frézou na nehty!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: